Môžete si všimnúť, že tento recept neobsahuje vôbec žiadne strúhanky. Tieto mäsové guličky sú šťavnaté a jemné vďaka pridaniu mozzarelly a parmezánu, čo stále obmedzuje čisté sacharidy na menej ako jeden gram na mäsovú guľku. Môžete dokonca pridať cuketu do mäsových guľôčok, aby ste zvýšili ich vlhkosť.
Ingrediencie:
- 500g mletého hovädzieho mäsa
- 1 veľké vajce
- 1/2 šálky strúhaného parmezánu
- 1/2 šálky strúhanej mozzarelly
- 1 lyžica mletého cesnaku
- 1 ČL čierneho korenia
- 1/2 ČL soli
- 1 odmerka Perfect Keto Neochutený srvátkový proteín (voliteľné)
- 1 odmerka Perfect Keto Neochutený kolagénový proteín (voliteľné)
Postup:
- Predhrejte rúru na 200 stupňov. Plech vystelieme papierom na pečenie.
- V miešacej miske pomocou rúk zmiešajte všetky ingrediencie a miešajte, až kým nebudú dobre zapracované.
- Zo zmesi formujeme rovnako veľké mäsové guľky a ukladáme na pripravený plech.
- Pečieme 18-20 minút.
- Nechajte mierne vychladnúť a podávajte teplé.