Premýšľali ste, čo by ste mohli použiť na jedenie ku keto dipom? Tieto slaninové nachos chipsy musíte vyskúšať. Pečené vrstvy syra a skutočnej slaniny sú chrumkavé, aby sa dali pripraviť dokonalé nachos. Pripravte si niekoľko dávok vopred a potom ich skladujte vo vzduchotesnej nádobe. Vydržia niekoľko týždňov, pokiaľ sú správne skladované. Na našej stránke nájdete rôzne dipy ktoré môžete k nim podávať. Napríklad guacamole, cesnakový dip, salsa dip a mnoho ďaľších podľa vašej chuti.
Ingrediencie:
- ½ šálky strúhaného syra
- ½ šálky strúhaného syra čedar
- 1/8 šálky uvarených kúskov slaniny
Postup:
- Predhrejte rúru na 150°C . Plech vystelieme papierom na pečenie.
- Rozložte syr na pergamen. Na vrch posypte slaninu a ako poslednú vrstvu pridajte syr čedar.
- Zarovnajte okraje tak, aby syr vytvoril štvorec.
- Pečte v rúre 10 minút alebo kým sa syr neroztopí a nezačne hnednúť. Vyberte z rúry a nechajte vychladnúť.
- Syr nakrájajte na pásiky a potom na trojuholníky.
- Ďalší plech vyložte papierom na pečenie a naň poukladajte syrové trojuholníky. Grilujte ďalšiu minútu alebo dve, aby boli nachos chrumkavé.