Pečená parmezánová mrkva

pecena parmezanova mrkva

Mrkva je bohatá na beta karotén nielen že, podporuje zdravie, ale aj úžasne chutí, keď ju opečiete a posypete parmezánom. Môžete ju použiť ako náhradu hranolčekov a podávať k mäsu,rybám alebo si ju môžete vychutnať ako ľahký snack. Ingrediencie: Postup: Zdroj: https://www.tasteofhome.com/recipes/roasted-parmesan-carrots

Stredomorská pečená treska

stredomorska pecena treska

Ste milovníkom rýb? Dnes sme si pre vás pripravili recept na stredomorskú pečenú tresku. Viete si ju pripraviť na obed ale aj ako ľahkú večeru. My sme tento recept obohatili o cherry paradajky a cesnak, dodajú treske neskutočnú chuť. Príprava receptu je jednoduchá a zaberie vám len pár minút. Ako prílohu môžete k tomu podávať … Čítať viac…