Pečená brokolica

pecena brokolica

Naučte sa variť brokolicu ako v reštaurácii len za 20 minút! Tento recept na pečenú brokolicu je jednoduchou prílohou k steaku, rybe alebo kuraciemu mäsu. V skutočnosti sa veľmi nelíši od akéhokoľvek iného druhu pečenej zeleniny. Určite by ste tento jednoduchý recept mali vyskúšať. Poďme si ho spolu pripraviť. Ingrediencie: Postup: Zdroj: https://www.wholesomeyum.com/roasted-broccolini-recipe

Ratatouille

ratatouille

Tento jednoduchý recept na Ratatouille si zamilujete! Je plné zdravej a čerstvej zeleniny, čiže ho môžete podávať aj ako ľahkú večeru alebo ho podávajte ako prílohu ku kuraciemu mäsu alebo rybe. Ratatouille je tradičné francúzske jedlo. Krásna zmes zeleniny zabalenej v rajnici spolu s regionálnymi bylinkami, korením a syrom. Toto jedlo vo svete preslávila rozprávka, … Čítať viac…